Diskuse

O kachnách před olomouckým nádražím

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TB

Tomaseq

9. 10. 2011 11:38
Zajímavé řešení

Z hlediska tramvají je to určitě lepší řešení než to, které je v současné podobě. Systém ten, že přijede tramvaj z Masarykovy ulice jako číslo 2 a po odbavení v přednádraží pokražuje přes tř.Kosmonautů jako linka číslo 7, je zajímavý. Odpadl by tak z bytečný čas při průjezdu smyčky Fibichova. Řidiči by tak měli větší čas na odpočinek na konečných Nová Ulice a Neředín.

Autobusové zastávky jsou vyřešeny špatně (nedostatečná kapacita). Měly by zde být ještě dvě zastávky určené pouze pro výstup pro směry od Fibichovy a od Špice. Nástupiště, které navrhujete vypadá zajímavě.

Autobusy na linkách 19 a 23 jsou zbytečně zdržovány na světelných křižovatkách přijíždějících od třídy Kosmonautů.

Diskuse o tramvajích v Olomouci je na stránkách k-report http://www.k-report.net/discus/messages/48/123.html?1318096954

0 0
možnosti
JB

Hanzin

31. 8. 2011 20:39
přednádraží

Neumím posoudit pravdu či nepravdu z hlediska tramvajové tratě, každopádně pro automobilovou dopravu je celé přednádraží vyřešeno katastrofálně. 2 semafory na 100 metrech, do toho nevhodně umístěné přechody pro chodce, které zůstavají mnohým řidičům v mrtvém úhlu, velký pohyb chodců, kteří mají možnost přejít silnici na 4 místech během 170 metrů atd. Nemluvě o tom, že přednádraží je určitý uzel s velkou koncentrací lidí a v případě potřeby je průjezd záchranářů ve špičce absolutně nemožný, neb auta prostě nemají kam uhnout.

0 0
možnosti